Perruqueria_profesional

Mireia i el seu equip, amb més de 20 anys d’experiència cuidant els gossos, donen, així, la millor atenció per a ells.

En breu, renovarem les instal·lacions i els nostres equips, per poder oferir a la teva mascota un millor servei.  

Sempre tenim una Auxiliar Veterinària a la botiga i, freqüentment, es troba un veterinari totalment qualificat a la nostra sala de consulta.

Aviat hi hauran grans canvis, segueix-nos en Facebook, Twitter i Instagram i sigues el primer en descobrir-los!!

La  nostra política de tall

Sempre ens mantenim al dia amb totes les modes més recents, però el més important, és que fem el que més us convingui a vosaltres i al vostre Príncep.

Es provable que la vostra mascota pot sentir-se molt diferent després de una sessió de perruqueria: molt més lleuguera, més còmode i fresca. La teva mascota estarà encantada d’estar menys llanosa i possiblement trobeu un canvi en el seu comportament, molt més feliç i satisfeta. Les capes de pèl molt llanoses, sovint poden fer que la teva mascota estigui incòmode, infeliç i que li pugui causar dolor a mesura que sacseja la seva pell. Aquests abrics llanosos, també poden atraure molts bacteris i paràsits, especialment en temps càlids i humits.

I finalment, és molt important la forma de rebre el nostre Príncep, després de la perruqueria: sempre ha de ser plena d’alegria i felicitat. Les nostres mascotes poden detectar els nostres canvis de comportament, especialment, si la forma de rebre no és l’adequada o habitual. El més important és un cop d’ull, deixar-los com a normal i dir-los que són genials!!!!